Friday, March 27, 2015

Субтропічний сад

З імній сад для субтропічній рослинності більш демократичний. Температурний режим, необхідний для його функціонування, передбачає менші витрати як на споруду, так і на експлуатацію. Та й самі рослини цього клімату доступніше і дешевше. Але в догляді вони не такі прості, як хочеться думати. Саме такі рослини найчастіше страждають від нестачі освітленості і перезволоження.

Перевага цього типу саду в тому, що це приміщення при організації гарної вентиляції можна інтенсивно використовувати як кімнати відпочинку. Тут більш сухе повітря, а зимова температура на рівні + 15 ° С прекрасно бадьорить і дозволяє дихати на повні груди. У такому саду чудово буде почувати себе якесь хвойне деревце, яке зробить новорічне свято по-справжньому казковим. Крім того, саме в такий зимовий сад можна переміщати частина кімнатних рослин, яким потрібно більш прохолодне, ніж у будинку, зміст. І це робить композицію зимового саду динамічною.

Традиційний асортимент субтропічних рослин сьогодні можна розбавити ефектними новинками. Банальна пальма може сусідити з розкішним кущем метросідерос, а з плющами, циссус і роеціссусамі посперечаються такі ефектно квітучі ліани, як кампсис крупноквітковий, жасмин самбак, багато видів пасифлори. Безумовною царицею субтропічного саду є азалія.

Мабуть, найулюбленішими рослинами в такому саду стануть представники цитрусових. Це може бути не тільки звичний нам лимон, але і дуже красивий каламондін, красиво сформований мандарин. Так що до столу завжди будуть свіжі фрукти. А якщо ще посадити фейхоа, кавове дерево, пару примірників папайї або банана, то такий сад стане улюбленим місцем для дитячих ігор. До речі, саме у своєму саду можна виростити рідкісний сорт міні-банана з рожевими плодами.

А пристрасні квітникарі нарешті зможуть у себе вдома побачити цвітіння гліцинії або жакаранди. Саме мікроклімат такого саду дозволяє вирощувати більшість бонсаев. Вибір рослин для зимового саду із зимовою температурою 12-15 ° С дуже великий і він дозволяє створювати самі різні композиції, включаючи гірський ландшафт, штучна водойма.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su