Monday, April 13, 2015

Як зробити фонтан на дачі

Споконвіку вода приваблює людство своєю здатністю таїнства та чаклунства. Особливу увагу ми приділяємо водоспадів і фонтанів. Їх нестримний потік викликає захват і захоплення. А звук поточної води приводить нас в почуття захоплення і заспокоєння. Безумовно, інтерес викликає вируюча, жива вода, а не тихий стоячий водойму. Тому сьогодні поговоримо про створення штучних водоспадів і фонтанів.

Існує думка, що фонтан гармонійний з басейном правильної форми, а для пристрою ставка з фігурними вигинами більше підходить водоспад. Така споруда в класичному варіанті завжди має виділятися окремо. А при установці його у водоймі, тільки в центрі. Хвилясті води фонтану злітають вгору і падаючи, розлітаються в усі сторони.

При наявності декору з каменів , рослин, глиняних виробів, за законами ландшафту, водна конструкція повинна розташовуватися біля країв. При цьому висота струменя води повинна бути відрегульована згідно всієї композиції, щоб спокійно вирощувати рослини типу латаття. Невеликий водоспад або фонтанчик реально збудувати і на маленькій площі. Для цього необхідна наявність водяного насоса та спеціальне обладнання: труби, фітинги, насадки, які будуть відповідати один одному.

Існує два види насосів: погружной і поверхонь. Пристрої першого типу потрібні для невеликих обсягів ставка. Вони доступні за вартістю і прості в застосуванні. Підключаючи мотор потрібно строго дотримуватися заходів безпеки. для цього потрібно використовувати трансформатор пониження напруги в мережі і броньований кабель, що має заземлення та ізоляцію. Якщо з цією роботою важко впоратися, то краще не ризикувати і запросити фахівця.

При плануванні об'ємних конструкції перевагу потрібно віддати потужним поверхневим насосів. Вони набагато дорожче за вартістю, але і мають велику потужність. При установці такого мотора обов'язково потрібно запросити професіонала, у зв'язку зі складністю монтажу.

Вибираючи інші комплектуючі для насоса потрібно враховувати ряд знань. Якщо Ви не можете впоратися з цим самостійно, проконсультуйтеся з продавцем у магазині. Автоматика повинна забезпечувати безперебійну роботу двигуна і постійну подачу води. Для додання струменям фантастичних і чарівних форм використовуються спеціальні насадки - розпилювачі. Можна купити кілька таких насадок і кожен раз милуватися новими образами і формами. Бюджетний варіант таких розпилювачів виконаний з пластика, а ось більш дорогий і надійний з бронзи. Труби для майбутньої конструкції повинні бути середнього розміру і краще з пластику.

Якщо Вам складно самостійно вибрати всі комплектуючі, то можна скористатися вже готовими системами. Вони повністю укомплектовані і готові до застосування, достатньо лише встановити їх вдома і насолоджуватися незабутніми хвилинами відпочинку. У сучасному світі можна знайти поєднання найсміливіших ідей і фантазій. Дизайнери фонтанів пропонують найширший вибір від музичних до різнокольорових водоймою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su