Tuesday, April 14, 2015

Дитячий майданчик своїми руками.

У дитинстві кожному хотілося грати на цікавою і барвистою майданчику і дуже раділи, коли знаходили подібне заповітне містечко, про яке більше ніхто не знав. Особливо, якщо граючи на дачі або в саду, це не заважало всюдисущим маминим грядках і квітам. Мало хто замислюється, що привозячи своє чадо в садок "подихати свіжим повітрям", багато батьків практично позбавляють дитину веселощів і дитячих ігор. Щоб забезпечити дітям повноцінний місце для ігор, при цьому зберігши всі квітуча на дачі в цілості, необхідно спорудити дитячий майданчик. Не варто думати, що це занадто дорога іграшка, найчастіше, благоустроїти місце для дитячих ігор можна і своїми руками, досить швидко і не дорого. У першу чергу фахівці радять надати навколишній обстановці барвистість і веселощі, для цього достатньо взяти пензлик і фарби в руки і зобразити на вільних садових елементів персонажів з дитячих казок або радісні обличчя дітей. Подібний підхід забезпечить дітям привід для фантазії, буде розвивати творче начало, дитина кожного разу буде із задоволенням їздити на дачу.
detskaja_ploshadka

Крім цього, слід створити газон, бажано природний, оскільки діти будуть проводити на ньому велику кількість часу. Звичайно, найкраще для цього підійде спортивний газон в рулонах, але цілком може підійти і сіяний газон, наприклад насіння під назвою "Спорт". З цієї ж причини не варто садити поряд з газоном ніжні або рідкісні кольору, а також овочеві грядки. Найкраще садити поблизу дитячого майданчика різноманітні декоративні чагарники, багаторічні витривалі трав'янисті або живопліт.

Подальші дію будуть залежати від віку вашого чада, для дітей по молодше буде відмінним подарунком пісочниця, якщо є можливість, то краще встановити її поряд з терасою або будинком, щоб було зручніше спостерігати за дітьми. Приємним сюрпризом стануть гойдалки і велосипедні доріжки для дітей старшого віку, оскільки таким дітям грати в околицях саду і за його межами вже набагато цікавіше на триколісних велосипедах.

Літніми спекотними днями дітям просто необхідно бувати в чистих водоймах, щоб звикати до води і весело проводити час, для цього найкраще придбати басейн. Будь-яка дитина буде радий мініатюрним садових будиночків, відповідно таким же мініатюрним грядках або мініатюрної клумбі, відчуваю себе захищеним і задоволеним від подібної власності, він буде радувати своєю усмішкою і залишати від прибуття на дачі тільки приємні спогади. Магазини іграшок пропонують величезний вибір подібних будиночків, проте, можна подарувати дитині справжнє іграшковий курінь власними руками. Для цього будуть потрібні сухі прути верби, приблизною довжини 3-4 метри і ширини 2-3 сантиметри. Процес споруди може зблизити дитини і батька, оскільки у спільній роботі знаходиться спільну мову і взаєморозуміння.

Далі необхідно знайти вільне місце, добре освітлене, слід подбати про достатню сухості обраного вами місця і брати до уваги можливість близького розташування мурашники. Після всіх приготувань викопується траншея у вигляді кола, достатня глибина може становити 25-30 сантиметрів. Вставте гілки верби в приготований коло і щільно притисніть до землі викопаної землею. Необхідно вплести прути меншої товщини, для надання більшої стійкості. Вершини гілок слід міцно зав'язати між собою на вершині, отримавши своєрідну юрту. Для більшої природності ранньою весною необхідно висадити навколо стінок насіння витких рослин, щоб влітку дати можливість насолодитися дітям усіма принадами життя в дикій природі. Багато в чому залежить пристрій дитячого майданчика від фантазії і бажання батьків, необхідно дарувати дітям яскраві і теплі спогади про проведення часу в саду і на дачі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su