Thursday, April 16, 2015

Рослини для саду

Створюючи ландшафтний дизайн свого саду необхідно прагнути до узгодженості і дотримуватися єдності обраного стилю оформлення ділянки. У реалізації цих прагнень, безумовно, багато що залежить від рослин, які будуть використані в композиціях. Вибираючи рослини для саду , варто прислухатися до рекомендацій ландшафтного дизайнера, який допоможе не тільки правильно підібрати окремі дерева і чагарники, оформити їх в красиві групи, але і передбачить ріст і розвиток посадкового матеріалу. Адже сад, на відміну від клумби, засаджується НЕ однорічними рослинами, які можна міняти щороку. При виборі рослин для саду, враховується їх сезонність і забарвлення, форма і розмір крони, швидкість росту і багато інших тонкощі.

Студія ландшафтного дизайну «Дизайн плюс» пропонує кращі рослини для оформлення вашого саду. Використовувані нами посадковий матеріал, дерева, рослини для саду, завжди виключно відмінної якості, має гарну забарвлення і правильну форму, легко переносить пересадку. Ми пропонуємо своїм клієнтам рослини для саду; плодові дерева крупномери різних видів і сортів яблуня, груша, персик, абрикос, слива, вишня, черешня. Так само в асортименті є хвойні рослини блакитна ялина, ялина звичайна (європейська), сосна звичайна, сосна кримська . Вічнозелені кущі самшит, туя ялівець.

Для оформлення декоративних садів в кліматичних умовах Дніпропетровська та Дніпропетровської області, великим попитом користуються такі дерева: ялина блакитна і європейська (звичайна), сосна кримська і звичайна, береза, клен, горобина, дуб червоний і звичайний, тополя, каштан і горіх, різні чагарники : самшит, ялівець, спірея, форзиція та багато інших. Ці рослини для саду можна висаджувати як групами, так і поодинці, використовуючи природні структури і відтінки зеленої маси.
Плодові дерева відрізняються рясним цвітінням, часто мають помірні розміри, і приємно радують сезонним урожаєм свіжих фруктів. Однак плодові дерева для саду вимагають дещо більш посиленого догляду, у порівнянні з декоративними рослинами.

Сосна - вічнозелена рослина, має велику кількість видів. Сосновий ліс прийнято називати сосновий бір. Повітря в такому лісі рясно насичений ароматом хвої, приємним на запах і корисним для здоров'я. Проведення часу в сосновому бору позитивно позначається на загальному стані людини. Іноді з'являється бажання мати частинку такого лісу на своїй ділянці.

Ялина блакитна - шикарне вічнозелена рослина, один з видів ялини. У більшості має красиву форму. У багатьох випадках
знайшла своє застосування в ландшафтному дизайні як Новорічної красуні. Посадити її намагаються в лицьовій частині ділянки, щоб народити її на Новий рік, порадувати себе і сусідів.

Туя - відмінне вічнозелена рослина для саду, звичайно невисока - всього до 6м в висоту, у формі дерева або чагарнику, близько 2,5 м в діаметрі. Переваг у туї маса: рослина стійко до різних кліматичних змін, безболісно переносить пересадку, має густу крону з пагонами на одній площині, добре піддається фігурної стрижки і відповідно чудово підходить для оформлення живоплоту по краю саду.

Кедр - це масивне, вічнозелене, велике і широке дерево, представлене великою різноманітністю видів, часто з пірамідальною пухкої кроною, досить морозостійка і посухостійка. Як правило, спереду прикриваючи більш низькорослими рослинами для саду, кедри висаджують в дальній частині композиції.

Клен невимоглива дерево, з широкою кроною, великими різьбленими листям. Основна перевага клена полягає в тому, що він прекрасно уживається в забрудненій атмосфері міст, радуючи величезним достатком зеленої маси. Ця рослина для саду більш комфортно розвивається на дренованих грунтах, дуже морозостійко і тіньовитривала.

Рододендрон є популярним квітучим чагарником, має безліч різновидів, одні з яких багаторічники, інші ставляться до однорічних і дворічних рослин. Завдяки великій різноманітності видів рододендрона, є можливість вибирати з величезної кількості різних примірників, що відрізняються розмірами, формою, кольором листя та квітів різних забарвлень, розмірів і будови. Рододендрони висаджуються поодиноко, у групах і різних композиціях, прекрасно узгоджуються з іншими рослинами для саду.

Студія ландшафтного дизайну «Дизайн плюс» безпосередньо виконує посадку продаваних рослин . Весь посадковий матеріал, викопується виключно під замовлення клієнта, враховуючи індивідуальні побажання. З цієї причини у нас відсутня неякісний посадковий матеріал, який простоює на майданчику і з часом втрачає свої декоративні якості, а іноді пропадає і, як наслідок, цей матеріал хтось повинен потім оплачувати. Тому наші ціни на рослини приємно вас порадують своєю доступністю.
Яким би рослинам для саду ви не віддали перевагу, Студія ландшафтного дизайну «Дизайн плюс» надасть Вам кращий посадковий матеріал і справить посадку рослини за найдоступнішою ціною.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su