Tuesday, April 14, 2015

Водні елементи ландшафтного дизайну

Вода - дуже сильний художній акцент, що визначає центр всієї композиції навіть у невеликому саду.

У ландшафтному дизайні її стали досить активно застосовувати як елемент оформлення, при внесенні таких видів як: фонтани, штучні водойми, струмки і водоспади територія Вашої ділянки або саду навколо будинку миттєво придбає найбільш остаточний і естетичний вигляд. Така річ як штучна водойма має багатьма можливостями: сприяє поліпшенню мікроклімату, забезпечує необхідні комфортні умови для існування оточуючих рослин, дозволяє змінювати форми ландшафту і додає саду та прилеглої території цілісні обриси.

Давайте обговоримо основні елементи водного оформлення, які застосовуються в ландшафтному дизайні .
Декоративна водойма

Це, мабуть, один з найбільш ефективних способів оформлення ділянки, яка являє собою постійне або тимчасове скупчення стоячій або із заниженим стоком води в природно або штучно створених западинах. Особливо красиво він виглядає вночі або в темний час доби, але при широкому виборі різних варіацій насадок в пристрої такого водойми можна досягти абсолютно незбагненних форм і напрямів водяних струменів.
Струмок

Під цим словом в ландшафтному дизайні мається на увазі невеликий потік води, що має звивисте русло і располагающийся абсолютно в будь-якому місці території навколо Вашого будинку. Він може розміщуватися на будь-якій поверхні: на схилах і на рівних ділянках території. У разі якщо струмок розташований горизонтально, то, звивистий водяний потік, який тече крізь різні водні рослини. Струмок, розміщений на невеликому ухилі, зазвичай влаштовують, за допомогою каскадів і виступів, що надає йому найкращий вигляд. У більшості випадків основою таких струмків є кам'янисте підстава, а велика кількість частин дизайну дозволить оформити струмок будь-яким, навіть самим оригінальним методом. Джерело струмка може пробиватися між викладеними камінням, але може і розташовуватися серед якихось скульптурних елементів.
Водоспади

Являє собою водяний потік, що падає з висоти. За допомогою різних варіантів водостоку сучасні дизайнери мають можливість керувати розмірами і формою падаючих струменів.
Дзеркальна гладь

Цей елемент ландшафтного оформлення присадибної простору створюється дуже просто: досить додати бічні напрямні до рівного і широкому водостоку.
Каскади

Потік води, що рухається по похилому руслу з незначними перепадами висот. Існує можливість замовити і штучні елементи каскаду, спеціалізовані магазини надають такі послуги, але найбільш вражаючим виглядає водний потік, спадаючий з природних форм натурального каменю.

Сучасні промислові технології, також як і величезна кількість недорогих і доступних матеріалів в сукупності з активним розвитком садово-паркового дизайну зробили реальною можливість створення на Вашій присадибній усатке будь-яких природних водойм, будь то струмки, фонтани, ставки, водоспади, каскади і навіть водні гірки та інші подібні елементи водного декору.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su