Saturday, April 11, 2015

Багаторівневий ландшафт

Ваша ділянка не може похвалитися великими рівними поверхнями? Зламали голову, як можна корисно використовувати Вашу землю? Хочеться проводити час в райському куточку? Це завдання не з легких, але тим вона більш цікава для справжніх професіоналів. Адже саме на хитромудрих пагорбах і непересічних рельєфах може у всіх фарбах проявиться фантазія дизайнерів.
Створюємо проект

Якщо Ви звернулися в компанію з проханням оформити Ваш сад, Вам нададуть проект, в якому будуть враховані всі нюанси майбутньої роботи. У проекті будуть намічені всі бажані зони, визначені архітектурні форми і вибрані необхідні рослини. І тільки тоді, до цього непримітний садок, зможе перетворитися на втілення кращих творів ландшафтного дизайну, яким Ви зможете милуватися і пишатися довгі роки.

Якщо придивитися до вже готових робіт дизайнерів над багаторівневими ділянками, починаєш мимоволі розуміти, що дрібниць у цьому не буває. Особливо ретельно потрібно вибирати матеріали і рослини, а також меблі та декоративні атрибути. Дуже цікаво для наочності в майбутньому і просто для історії зробити фото до початку робіт та після їх завершення.
Геологічна пластика ділянки

Дуже часто саме початковий стан диктує умови для подальших робіт. Але саме для складних в роботі, різнорівневих ділянок фахівці придумали геологічну пластіку- це розподіл грунту і будівництво підпірних стінок для регулювання та підготовки рельєфу грунту до майбутніх робіт. Це дозволяє заздалегідь розбити всю ділянку на різні зони і полегшує їх облаштування.

Самі, мабуть, серйозні проблеми, що виникають, при облагороджування такого типу дач - це ерозія грунту і труднощі з поливом. Але, якщо до проектування підійти професійно, то їх можна звести до мінімуму і навіть перетворити в достоїнства.

Каменная ограда и ступени Многоуровневый каскад Многоступенчатый цветник
Декор

На будь-яких природних природних схилах дуже красиво виглядають камені і деревина, тому і при декоруванні багаторівневого ділянки потрібно дотримуватися законів природи. Робіть акцент на альпійських горах, сухих струмочках і будь-яких спорудах з натурального каменю і витких рослин, які не потребують надалі складного догляду. Тоді ваш дачний ландшафтний дизайн буде виглядати дуже гармонійно.

Садові доріжки всередині дачі, щоб не вибиватися із загальної ідеї, добре було б зробити з плоских каменів або дерев'яних заготовок. Вибирайте рослини з сильною кореневою системою. Найкраще для поливу передбачити механічну подачу води.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su