Monday, April 13, 2015

Оформлення та проектування ділянки для саду

Якщо ви задумалися про оформлення та проектуванні садової ділянки, варто подумати і про створення ландшафтного дизайну , як комплексі заходів з облаштування території. В принципі, це можна зробити і своїми силами. А як - ми поділимося з вами нижче.

При проектуванні оригінального екстер'єру вагому роль варто приділити таким малим архітектурним формам, як: альтанки, садові скульптури, перголи, які будуть заповнювати порожній простір.
Використання декоративних елементів

Різні засоби для прикраси екстер'єру дозволять оригінально оформити садову територію. Розглянемо їх основні функції:

    утилітарна (для комфорту перебування на ділянці) - це столики, лавочки, гамаки;
    захисна (загородження, навіси);
    декоративна (клумби, скульптури, фонтанчики).

Не має значення з яких матеріалів все це буде виготовлено (дерево, метал, пластик). Найголовніше, щоб всі ці доповнення добре вписувалися в загальний стиль.

На другому місці стоїть завдання озеленення ділянки, тобто перетворення будівельного майданчика в зелений і квітучий сад. Які рослини висадити, будуть вони вольнорастущімі, в горщиках або вазах - вирішувати вам. Головне враховувати кліматичні умови вашого регіону і вибір стилю, який планується створити. Не можна забувати, що всі живі рослини не виживуть без вологи, тому подбайте і про систему поливу.

Досить добре вписуються в будь-який дизайн ділянки штучні водойми , причому вони можуть бути як декоративними (маленькі ставки, фонтани, водоспади), так і функціональними (колодязь, басейн, резервуар для поливу). Їх спорудження та обслуговування вимагають деяких капіталовкладень, але вони цілком припустимі в обмін на таку красу.

Садовая беседка Подбайте про освітлення своєї ділянки у вечірній час доби. Це додасть йому естетичний вигляд і додаткову захищеність. При правильному освітленні можна підкреслити особливо красиві місця, приховати недоліки дизайну і візуально збільшити простір. Рекомендується висвітлювати вхід, клумби, скульптури та кущі.

Діти оцінять наявність ігрового майданчика на території заміської ділянки. Її елементи варто вибирати виходячи з віку ваших дітей і їх пристрасті. Будь-якої дитини обов'язково потішить і стіл для тенісу, і дитячий басейн, і кільце для баскетболу, і звичайні турніки. Якщо немає можливості або часу обладнати такого роду майданчик, зробивши все своїми руками, то в спеціальних магазинах можна купити вже все готове.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su