Friday, April 10, 2015

Дитячий майданчик

Для хорошого розвитку дитині необхідні як розумові заняття, так і фізичне виховання. Активне проведення часу, свіже повітря та ігри підуть на користь здоров'я вашій дитини. А з приходом літа настає пора дачних поїздок за місто, доглядом за садом або роботи на грядках.

Загородный домЗагородный домик

Що може бути краще невеликий дитячого майданчика на дачній ділянці або у дворі будинку для наших непосид? Тим більше, якщо можна красиво оформити цей дитячий острівець. Ось кілька порад по створенню та благоустрою місця для ігор:

Перш ніж вибрати місцевість для майданчика, переконайтеся в достатньому надходженні на нього сонячного світла і низької вологості грунту для того, щоб уберегти дітей від неприємних захворювань. Обов'язковою умовою є наявність дерев, які захистять дитину від променів сонця в спекотні літні дні.

Доброю заміткою з оформлення дитячого майданчика є зображення на ній казкових персонажів. За допомогою звичайної кисті і соковитих фарб можна додати яскравість і веселощі дитячої обителі.

Важливе значення має газон, який служить основою для конструкції різних ігрових елементів. Як і всі інші складові дитячого майданчика, газон повинен бути натуральним. Обгородити майданчик можна «живий» огорожею з допомогою багаторічних витривалих кущів та квітів.

Детская площадка на дачеДетская площадка в загородном домеДетская площадка на приусадебном участке

Чудово, якщо у Вашому саду будуть які-небудь архітектурні форми , це саме по собі створить атмосферу цікаву будь-якій дитині. Непогано будуть виглядати такі елементи, як альтанки, містки або декоративні колодязі.

В залежності від віку дітей встановлюється ігрове обладнання на дитячому майданчику. Основні елементи: пісочниця, басейн, гойдалка, звивиста гірка; а для старшого віку відмінно підійде велосипедна доріжка, канатна мережу, спортивні турніки.

Кожній дитині необхідний затишний куточок, де можна було б усамітнитися, помріяти, просто відпочити. Виготовити дитячий намет слід самостійно, залучаючи, в той же час, до його створення дитини. Заняття такого роду сприяє згуртуванню дитя з батьками та розвитку її творчих здібностей.

Змайструвати дитячий будиночок можна різними способами. Наприклад, найпростіший - це просто простягнути тонкий канат між двома деревами і накинути на нього легка ковдра. При наявності столярних навичок його можна зробити дерев'яним. Можна придбати готовий, у тому числі із пластику, яскравого і барвистого. Однак найоригінальніший спосіб створення дитячого будиночка - це «виростити» його з пружних витких рослин. Для цього необхідно виготовити каркас, навколо якого зовні висадити в'юнкі рослини. Вибравши квіти різного забарвлення, можна надати дитячому гніздечка яскравість і настрою. Крім того, «живий» будиночок благотворно впливає на психологічний стан людини, а при догляді за ним - на екологічне виховання дитини.

На завершення оформлення дитячого майданчика можна додати додатковий інвентар, наприклад, столик для виробів у вигляді гриба і фігурні стільчики. Додаткові декоративні елементи додадуть барвистість майданчику і прикрасять вашу садибу.

Головне в цьому цікавому занятті - проявити турботу про дитину. Використавши фантазію і прості матеріали, ви створите незабутнє місце для ігор нашим улюбленим малюком. Якщо ж у Вас недостатньо для таких занять часу - Ви завжди можете звернутися в компанію що займається професійним створенням ландшафтного дизайну .

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su