Thursday, April 16, 2015

Ландшафтне проектування в Дніпропетровську

Ландшафтне проектування - перший етап у ландшафтному дизайні, один з найбільш відповідальних і необхідних. У прямій залежності від якості ландшафтного проекту знаходиться декоративно-архітектурна цінність дизайну Вашого саду.
Отже, ландшафтне проектування ділянки починається з виїзду нашого дизайнера на місцевість для знайомства з ділянкою і його володарями. Концепція майбутнього проекту ділянки залежить від великої кількості параметрів. По-перше, при створенні ландшафтного проекту території необхідно враховувати всі особливості ділянки: якість грунту, рівень грунтово-грунтових вод, напрямок поверхневого стоку води під час дощів і танення снігу, орієнтованість ділянки по сторонах світу і багато-багато іншого. По-друге, ландшафтне проектування безпосередньо залежить від того, в якому стані знаходиться територія. І, по-третє, що є найважливішим у роботі ландшафтного дизайнера - при створенні ландшафтного проекту ми намагаємося врахувати всі побажання замовника.

Типовий ландшафтний проект озеленення та благоустрою складається з креслень, виконаних на основі передпроектних досліджень, генерального плану і комплекту робочої документації.

Ландшафтне проектування етапи;
1. Створення ескізів . Зазвичай розробляється 2 - 4 ескізу, з декількох ескізів замовник вибирає, на його думку, кращий або направляє їх на доопрацювання.
2.Компьютерная візуалізація ділянки - допоможе Вам максимально наочно уявити майбутній ландшафтний дизайн Вашої ділянки.
3.Генеральний план (виконується на основі ескізів) - це ретельно продуманий план, на якому відображено остаточне розташування будівель, водних пристроїв, квітників, малих форм, типів використовуваних покриттів і т.д.
4.Дендроплан - креслення об'єкта озеленення, на якому вказані всі найменування запроектованих до посадки рослин і їх місце розташування на території. Найменування рослин включає рід, вид, сорт.
5. Ландшафтний проект - це склад наступної документації:


[Дендроплан]     [План освітлення]     [Рельєф]     [Креслення]     [Ескіз]

    Креслення креслення - план розташування елементів благоустрою території (доріжок, майданчиків, водойм, малих архітектурних форм і т.п.)
    Посадковий креслення - план розташування елементів озеленення (посадкових місць дерев і чагарників, розбивка квітників, альпійських гірок, рокаріїв і т.п.)
    Асортиментна відомість рослин - являє собою список рослин, які запроектовані в дендропланом дизайн проекту.
    Відомість обсягів робіт - включає в себе загальну кількість основних робіт на ділянці (газон, покриття, посадки і т. П.). На основі цієї відомості складається кошторисна документація.
    План освітлення ділянки - схема зовнішнього освітлення та декоративного підсвічування території із зазначенням кількості і типів світильників, розташування електричних мереж.
    Схема системи автоматичного поливу зі специфікацією обладнання.
    Ескізи малих архітектурних форм - промальовування ексклюзивних малих архітектурних форм в масштабі з зазначенням матеріалів.


[3d візуалізація]     [Візуалізація]     [Візуалізація]     [Дендроплан]     [Ескіз]

Обсяг документації входить в ландшафтний проект залежить від складності майбутніх робіт, а також від ступеня деталізації та візуалізації, необхідної замовнику. Ландшафтний проект - є фундаментом, на якому будується ландшафтний дизайн ділянки. Правильність їх виконання визначить життя саду в майбутньому, тому звертайтеся до фахівців.

1 comment:

  1. "Коли мене познайомили з паном Лі Беном (Кредитним директором), я виходив на ринок як перший покупець житла. Мої потреби були дещо іншими, і у мене було багато запитань, перш ніж він надіслав мені мій лист попереднього затвердження , він покликав поговорити зі мною про те, що це означає і що може змінитися. Він зробив мене доступним майже будь-якої години за допомогою електронної пошти та текстових повідомлень, був дуже чуйним та обізнаним. Він також дуже прямий, я пояснив йому, якими були мої очікування щодо часу закриття та інших деталей. Він сказав, що виправдає ці очікування, але перевершив їх. Я так швидко закрив ріелтора, і продавець, звичайно, був у захваті від цього. Але як покупець я оцінив, що я пройшов цей процес коротко, але ретельно. Від попереднього затвердження до закриття - подорож була такою безшовною, і я вважаю себе щасливчиком, бо чув історії жахів про Інтернет. Я рекомендую контактну електронну адресу офіцера з питань кредитування Бен Лі: 247officedept@gmail.com & Whatsapp Номер: + 1-989-394-3740 кожному, хто шукає позику на будь-якому ринку. Все оброблялося в електронному вигляді доцільно та надійно.

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su