Saturday, April 11, 2015

Цікаві ідеї оформлення дачного водойми

Ви організували свій власний водойму на присадибній ділянці ? Чогось у ньому не вистачає? Безсумнівно, що вдала форма і правильно підібрані рослини допомагають ще більше насолодитися органічністю природного ландшафту. У цій статті поговоримо про те, як перетворити саме Ваш ставочок в оазис душевного спокою й умиротворення.
Проект оформлення

Для того, щоб замаскувати штучно створені краю водойми, потрібно оформити їх великими валунами або невеликими камінчиками або навіть ламаним цеглою, все це дозволить максимально наблизити його до природного ландшафту.

Дуже оригінально виглядає водоймище, доповнений каскадом з незвичайним декоративним оточенням. Крім того, що водоспад виконує функцію декору, він ще й освіжає навколишнє повітря, наповнюючи незвичайною свіжістю. Це дуже благотворно впливає на рослини і на всю фауну ландшафту в цілому.
Оформлення рослинами

Звичайно ж, найкрасивішим і ефектним прикрасою будь-якого водоймища є рослини. Вони дозволяють розставити необхідні акценти і навіть приховати утворилися недоліки в усьому споруді. Вони повинні бути яскравими і мати цікаві форми. Але не захоплюйтеся кількістю. Вибирайте такі види, які можуть цвісти цілий рік і не забувайте про їх висоті, щоб не загороджувати створену вами красу.

Украшение водоема скульптурой Дизайн водоема на даче Минипруд с каскадом
Декор

На сьогоднішній день у всіх магазинах або будівельних центрах можна придбати всілякі декоративні прикраси для саду, у тому числі:

    Декоративне каміння.
    Скульптури.
    Спеціальні прикраси зі скла.

Скульптури надають водоймі особливу пишність, створюють ауру класичної розкоші і статусність. Дуже вдало виглядає їхнє розташування в центрі, в поєднанні з фонтаном. Зазвичай скульптурні твори виконуються на замовлення за ескізами, але можливо вибрати і з готового асортименту в спеціальних магазинах. Прикраси із скла здатні ефектно перетворити будь ставок, вловлюючи промені сонця і ломлячи їх у всілякі відтінки.

Безумовно, подібне декорування вимагає додаткових фінансових витрат. Але і враження від нього залишаються незабутні.

Якщо Ви хочете порадувати своїх дітей, то можна використовувати казкових персонажів або яскраво забарвлених представників флори і фауни. Також цікаво виглядають екземпляри монохромних відтінків. Головне, щоб загальний ландшафтний дизайн ділянки виглядав гармонійно і доставляв вам задоволення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su