Monday, April 13, 2015

Робота з невеликою площею

Особливою популярністю користується послуга облаштування невеликої площі за будинком. З одного боку тут явно менше роботи, ніж на величезній ділянці, але тут доводиться досить ретельно все розраховувати, так як місця не надто багато і витрачати його потрібно обережно.

У Європі вже давно популярні приватні будинки з невеликими ділянками, де ця послуга і поширена. У Росії ж більшість живуть або в квартирах багатоповерхових будинків, або в приватному секторі, в якому до кожного дому 3 примикає не менше шести соток землі. Але поступово в рисах різних міст починають будуватися котеджні селища з невеликою прилеглою площею - мода перейшла до нас з європейських країн.

Все расположено компактно

На подібних ділянках дуже складно створити єдину цілу картину, тому дизайнери радять розбивати всю площу на кілька зовсім маленьких «кімнат». У кожній з них створюється окрема атмосфера і затишок, які з'єднуються стежками-коридорами.

При створенні проектної схеми ділянки важливо оцінити його площу. Справа в тому, що чим вона менша, тим більшу частину доведеться відвести під майданчик для відпочинку. У разі зовсім невеликої ділянки зазвичай просто роблять відкриту їдальню зі столом та кількома стільцями, яку прикрашають деревами зі сторін. У цьому випадку дуже важливо правильно підібрати покриття, щоб не допустити багато бруду. Відмінно себе зарекомендували плитка, природний камінь, дошки, цегла і гравій. Пісок, гравій і земля є не кращим вибором в даній конкретній ситуації. Високі рослини розташовуються так, щоб вода з них не капала на штучне покриття. Корисно буде передбачити наявність дощової каналізації або хоча б простого дренажу. Природно, всі ці заходи не захистять вас від пилу і бруду, але допоможуть серйозно скоротити її обсяг.

Небольшой цветник

Часто можна побачити, що у подібних будинків в стіні, зверненої до ділянки, є панорамне вікно або скляні двері, щоб візуально збільшити простір. Але в наших холодних умовах буде гарною ідеєю використовувати в якості виходу на вулицю зимовий сад, якщо такий є. Недоліки огорожі і огорожі дуже здорово прикриваються рослинами.

Все объекты органично вписались

При різкому дефіциті площі стандартні правила по дизайну ландшафту припиняють свою дію. Тут не вийде створити атмосферу, яка відображатиме якийсь поширений тип. Зате тут панує прийшов до нас з Італії патіо і марокканська Ріада.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини raspberry.io rayon.cv.ua rapz.ru redbus.ru re61g.ru realty.zaxa.ru q8mazad.com renovac.ru recepty-everyday.ru redray-lnr-news.su